Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Finala Campionatului National de blitz

Posted by Costin Beiu on December 7, 2008

CS Dinamo Bucuresti a monopolizat podiumiul la masculin

Revenim cu stiri de la ultimul concurs din acest weekend plin de sah. In finala competitiei nationale de blitz dupa 9 runde, la masculin, pe primele locuri se gasesc jucatorii de la CS Dinamo Bucuresti, Ardelean George-Catalin cu 8.0/9 , Badea Bela cu 7.5 / 9 si Nanu Ciprian-Costica cu 7.5/9.

La feminin, pe prima pozitie a podiumului se gaseste Marin Irina-Luiza, urmata de Cosma Elena-Luminita si Padurariu Ioana-Smaranda.

mai jos aveti rezultatele obtinute de sportivi la ambele categorii.

masculin:

runda 1 runda 2 runda 3 runda 4 runda 5 runda 6 runda 7 runda 8 runda 9

feminin:

runda 1 runda 2 runda 3 runda 4 runda 5 runda 6 runda 7 runda 8 runda 9

Clasamentul final masculin

Clasamentul final feminin

One Response to “Finala Campionatului National de blitz”

 1. nicu valahu said

  Permiteti-mi sa va povestesc cate ceva si din cea de-a doua zi de turneu.De data aceasta voi fi un pic mai subiectiv.
  Desi multora dintre sahisti le-ar fi rusine cu asa rezultate, mie nu-mi este.Eu sunt bucuros, pentru ca am avut foarte multe de invatat din aceste infrangeri.
  In primul rand , respectarea adversarului aduce respectul de sine.Dupa doua zile de concurs,desi obosit, eram mai relaxat, mai fericit. Ca sa intelegeti mai bine, fiti atenti la ce s-a intamplat prin runda a 5a sau a 6a.Jucam cu un pusti( a se vedea aici sensul frumos al cuvantului).Ca o paranteza(datorita neclasificarii mele), aproape tot turneul am auzit continuu “j’adoube, j’adoube, j’adoube…”.
  La masa alaturata alt pusti, cu un pensionar(aici sensul urat).Spre finalul partidelor, dintr-o data scandal langa noi. Cum ca… pies tuse… dar eu am… Uitandu-ma(jucand la culori diferite, era relativ in fata mea), am vazut o fata congestionata si plina de ura, dar ma socat mai mult expresia chipului: Ba, tica , ma inveti tu sah, pe mine? (Bleah, cred ca stiti la ce ma refer…). Nu stiu cum s-a desfasurat in continuare partida lor, dar eu a trebuit sa-i apas de vreo 2 ori ceasul pustiului meu pana sa revina in partida, pe care cu onor, a castigat-o!
  Respectele mele, tuturor pustilor care au participat la aceste turnee. Sunt foarte talentati.
  mai sunt si alte invataminte,dar mai tarziu…
  Cineva cunoscut , m-a felicitat ca am spart gheata si am luat puncte( adica am invins!)in turneul de blitz. Eu nu simt asta.
  Doar am prins doi pustani care erau franti de oboseala, iar celalat punct a fost de la Dl. Bye Despense. Asa ca nu am spart gheata, deocamdata.
  Totusi, cred ca as fi meritat un premiu pentru generozitate.Am donat trei dame in prima zi, si una la blitz. 4 Dame in total!
  Cineva cunoscut, imi spunea ce Ficher juca mai bine fara dama. Sa fie oare un semn?
  Sper sa nu va fi plictisit prea tare.
  S-auzim numai de bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s