Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Anand-Karpov, la sfarsitul lui octombrie, in Franta

Posted by adrianstanca2009 on September 16, 2009

Meciul de sah rapid Anand – Karpov va avea loc intre meciurile dintre Kasparov si Karpov de la Valencia si Paris. Campionul Mondial, indianul Vishy Anand, il va infrunta pe fostul Campion Mondial , rusul Anatoly Karpov intr-un meci de sah rapid in Franta.

vishy-anand-square-2-6424

Evenimentul se va disputa in doua orase diferite. Jucatorii vor incepe la Bastia pe 31 octombrie si vor continua la Ajaccio pe 2 noiembrie. Toate partidele se vor juca la timpul de control de 15 minute + 3 secunde pe mutare. Acesta va fi inca un meci major de sah rapid pentru Karpov. El are meciuri impotriva lui Kasparov in Valencia in septembrie si mai tarziu la Paris, in decembrie. Pe de alta parte, partidele de rapid vor fi un bun antrenament pentru Anand in cazul unui tie-break in meciul pentru titlul mondial impotriva lui Topalov. Meciul Anand-Karpov va avea loc in paralel cu Corsica Masters, ce se va disputa in Bastia, si are premii totale de 40000 eur.  Tot in cadrul festivalului Corsica Masters, Vishy Anand si Anatoly Karpov vor sustine simultane.

(Sursa: siteul Chessdom)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s