Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Campionul Mondial Viswanathan Anand a tinut o conferinta de presa la Hotelul Intercontinental (vom reveni maine cu amanunte)

Posted by dan bujor on November 27, 2009

Marele maestru indian a sustinut o conferinta de presa la Hotelul Intercontinental, iar maine va da un simultan de la ora 15 la Palatul Parlamentului (Sala I.C. Bratianu). Partidele vor putea fi urmarite pe situl www.turneulregilor.com.

De asemenea, el va decerna duminică 29 noiembrie, la ora 14,  medaliile de campioni pentru învingătorii din finalele naţionalele de şah rapid, blitz şi dezlegări.

Prietenul si colegul nostru Nicolae Jeltopop (aka Nicu Valahu), care a fost prezent la eveniment, a obtinut cateva cuvinte de la Campionul Mondial pentru blog si pentru cititorii lui.

Vom reveni maine cu detalii de la conferinta, si alte lucruri interesante si poze de la acest eveniment (din pacate prea putin mediatizat in Romania).

11 Responses to “Campionul Mondial Viswanathan Anand a tinut o conferinta de presa la Hotelul Intercontinental (vom reveni maine cu amanunte)”

 1. CID said

  Inexistenta mediatizarii este o adevarata rusine.Daca am da toti telefoane,mailuri la principalele posturi de televiziune intreband de ce nu se spune nimic,sau prea putin,despre asta ?

 2. virgil said

  Nu pot crede ca prezenta campionului mondial la sah in tara noastra va fi ignorata de presa romaneasca…Daca se va intampla asa, inseamna ca media romaneasca abdica de la datoria sfanta de a-si informa cititorii despre toate evenimentele importante care se petrec in tara si in lume…In conditiile in care se strecoara in presa o sumedenie de stiri fara relevanta, este inadmisibil ca un eveniment de o asemenea anvergura – vizita unui campion mondial in Romania – sa treaca neobservat…

 3. Eustake said

  eu vazusem ceva pe Adevarul Online despre aceasta vizita

 4. virgil said

  Chestia cu televizarea partidelor este o gogorita…Am incercat sa accesez site-ul, dar nu merge nimic…Probabil ca nu se vrea ca acest site sa functioneze…Ca la noi, la nimeni…
  Ma intorc la Cupa mondiala, fiindca acolo e mai multa seriozitate…

 5. sictireli said

  Felicitari pentru Nicu Valahu. Daca nu exista Realitatea TV, care azi a afectat circa 2 minute (in două reprize pana la ora 16.00) putini dintre noi aflam ca suntem vizitati de un campion nondial. Cele 4 minute de la Realitatea Tv sunt o rusine pentru media romaneasca, dar este totusi ceva. De exemplu: Sport.ro umple jurmalul cu betivii de la Dinamo. Inca o data felicitari pentru Nicu Valahu.

 6. virgil said

  Imi inchipui ca personalitatile angrenate la acest simultan nu doresc ca numele lor si partidele jucate de ei sa fie deconspirate…Pe mine mai putin ma intereseaza participantii la simultan, dar m-ar fi interesat mult trasmisia partidelor intr-un format de tipul:
  Anand – personalitatea 1;
  Anand – personalitatea 2;
  Anand – personalitatea 3 s.a m.d.
  De ce sa fim amagiti ca vom vedea partidele, cand de fapt nu vedem nimic?

 7. I-au repetat numele de vreo 6 ori in cele 2 minute de transmisie (si la RTV si la A3), parca aveau orgasm fatucile la fiecare pronuntare 😐

 8. Claudiu said

  @Sictirelli, dar care-i meritul lui Nicu Valahu? Lucreaza la Realitatea TV?

 9. vasim said

  Aici gasitzi partidele personalitatilor.
  Si sunt trecute numele lor…
  Mai bine lasau niste juniori pasionatzi de sah sa joace cu Anand ca personalitatzile s-au facut de ras oricum.
  Banul vorbeste!

 10. vasim said

  Aici linkul : http://www.turneulregilor.com/Modules/PageTournamentDetailsRoundsGamesList.aspx

 11. Vasim, iti inteleg dezamagirea. Si eu am avut acelasi sentiment, dar intre timp m-am mai gandit, si am ajuns la concluzia ca a meritat acest sacrificiu pentru binele sahului romanesc. Nu merita insa sa procedam si noi la fel. Sa sacrificam si noi la randul nostru orice, numai sa ne fie satisfacut orgoliul ranit?Avem destule alte mijloace si posibilitati in a aduce sahul la o situatie normala, si mai cred ca 20 de ani de lupte fraticide sunt de ajuns. Putem reusi altfel. Putem ajuta acest sport sa redevina ceea ce a fost, poate chiar mai mult. Cu rabdare, pentru unii si cu tutun.
  S-auzim numai de bine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s