Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

De azi incepe lupta la Benidorm

Posted by Costin Beiu on November 27, 2009

Azi ne-am mutat cartierul general la Benidorm. Intr-o atmosfera excelenta, cu un peisaj mirific, aceasta statiune pur si simplu m-a cucerit. Benidorm este o statiune aflata langa Alicante, inconjurata de munti, la poalele carora se afla marea.

Benidorm

Cantonamentul autoimpus a fost respectat cu strictete, nimeni nu a baut mai mult de 3 beri pe zi :). Chiar in acest moment in care scriu articolul, Adi Stanca se odihneste, pregatindu-se pentru primul turneu de blitz nocturn ce va vea loc chiar in acesta seara. Si pentru ca totul sa mearga excelent, activitatea noastra va fi indeaproape supravegheata de Secretarul General, Tovarasul Ceausescu, care in aceste zile se afla, probabil, pe drum spre Valencia! Nici in concediu nu scapam de el !

Speram sa obtinem rezultate bune, banii ramasi fiind foarte putini 🙂 . Turneul se va tine in impozantul Hotel Bali de pe malul marii, o constructie ce pur si simplu te impresioneaza.

Hotel Bali, Benidorm

Vom reveni cu amanunte cat de repede posibil, accesul la internet fiind “restrictionat” de pretul relativ scump, de 2 euro ora.

Din acesta atmosfera de vis, cu temperaturi de peste 23-24 grade, transmite reporterul de serviciu, Costin Beiu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s