Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

DEEP FRITZ 12 – Free download version

Posted by Tudorache M pe aprilie 8, 2010

Scris de Marian Tudorache pe http://morenisah.wordpress.com/

Da, nu este o gluma! La inceputul acestei luni, cei de la Chessbase au hotarat sa scoata pe piata o varianta, hai sa zicem demo a cunoscutului program de sah Fritz 12, ultimul aparut din familia Fritz.

Insa, nu va entuziasmati foarte tare, pentru ca in momentul in care am spus demo, cred ca am spus tot. Dar, un lucru benefic este acela, ca, inainte de a cumpara acest program ( care costa aproximativ 50 euro, iar varianta multiprocesor DEEP  dublu), aveti ocazia de a vedea cum arata, a proba diferite functiuni si in cazul ca va este pe plac, mergeti mai departe si il cumparati. Deep Fritz 12 downloadable version are ceva mai putin de 200 MB si cu o conexiune buna internet il descarcati destul de repede. Acest file Setup.exe apoi vine instalat in calculator si aveti ocazia sa probati jocul cu Fritz 12. Sunt diferente semnificative fata de versiunea cu plata si anume: cartea de deschideri a programului free, contine practic un sfert din pozitiile pe care le are varianta originala; baza de partide scade de la cca 1milion jumatate, la numai cca 90 mii partide; nu exista lectii video; eu nu am reusit sa analizez o partida ( doar am putut juca contra programului); am reusit sa intru pe server-ul Playchess, insa numai ca Guest ( oaspete, fara nume). Insa, din cate inteleg se pot cauta pozitii de deschidere, sau introduce pozitii. Pare totusi interesant, mai ales ca nu costa nimic. Evident ca se poate cumpara apoi “activation key”, iar totul devine normal si programul va ofera toate avantajele care le are. Aveti AICI o legatura spre pagina oficiala pentru descarcarea programului, pe care in partea de jos veti gasi scris intr-un dreptunghi negru cu rosu: “DEEP FRITZ 12 DOWNLOAD”. Click pe acest dreptunghi si incepeti descarcarea.

2 Răspunsuri to “DEEP FRITZ 12 – Free download version”

  1. florin stefanescu said

    Este un program foarte bun de jucat si invatat sah.

  2. nick said

    Ai reusit sa-l invingi pe domnul Fritz?

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

 
Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 6,070 de alți urmăritori