Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Giurgiu: MM Cristina Foisor, ne prezinta un final interesant de partida, jucata in turneul Open Dubai 2010

Posted by ceausescuiulian pe aprilie 22, 2010

Corespondenta de la jurnalistul giurgiuvean Traian Metaxa http://sictireli.wordpress.com/

In timpul unei pauze dintre rundele 2 si 3, jucate duminica  la „Primavara sahista giurgiuveana”, jurnalistul Traian Metaxa a reusit sa o           ” provoace” pe Cristina Foisor, sa ne demonstreze un final interesant jucat cu cateva zile in urma de ea, la turneul Open Dubai 2010. Cristina a ales o partida ce s-a desfasurat in runda 7 la masa 48 a turneului open international, Dubai 2010. Ambii jucatori aveau cate 2,5 puncte pana in runda 6, si aveau nevoie acuta de puncte, pentru o pozitie cat mai buna in clasament.

Runda 7

Saud Mohamed  2102       2½     0 – 1    2½     IM    Foisor Cristina-Adela 2433

Jucatoarea noastra Cristina Foisor 2433, avea un avans de peste  300 de puncte la elo, insa jucatorul din Emiratele Arabe a opus o rezistenta foarte darza, intrand intr-un final complicat si cu sanse de remiza. Dupa cum am vorbit dupa turneu cu Cristina Foisor, ea avea o experienta neplacuta din runda 4, cand remizase cu Mastrul Fide arab, Saeed Ishaq 2217 si a jucat cat mai limpede si curat acest final, pentru a nu avea surprize, ca cele amintite. Ce a urmat o sa vedeti in minutele urmatoare, cu comentariile si explicatiile  MM Cristina Foisor.

Un răspuns to “Giurgiu: MM Cristina Foisor, ne prezinta un final interesant de partida, jucata in turneul Open Dubai 2010”

  1. vasyly66 said

    Foarte instructiva demonstratia Doamnei MM Foisor Cristina!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s