Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Soparla zilei de vineri 30 aprilie 2010- Becule, stai aprins, becule!

Posted by octopus1977 pe aprilie 30, 2010

Inainte de 1989, exista o melodie intitulata „Becul” interpretata de formatia „vocal – instrumentala” Timpuri Noi. Pentru cei ce nu cunosc , Tovarasul oprea „curentul” sa se faca economie la buget.

Iata ca dupa mai bine de 20 ani, se intampla ca in tara vecina, in timpul unui meci de Campion Mondial, e drept la sah, nu la fotbal sau poker, undeva in Sofia sa se intample sa pice „nocturna” exact cand sa se mute piesele pe tabla.  Bulgarii spun ei acum ca au avut generatoare si ca nu le-au putut folosi, ca avaria a fost asa de mare incat tot centrul Sofiei si generatoarele de rezerva, care credeti-ma pe cuvant, in proportie de 100% functioneaza cu combustil, au picat. Hai nu zau dom’ organizator sef, cam cate generatoare din astea ai vazut tu, sau cate ar fi trebuit sa ai tu, ca sa ne minti asa? Facem pariu ca acel generator trebuia sa fie acolo la sala, da din intamplare nu a mai ajuns si uite asa s-a intamplat de a picat „nocturna”? Nene, mergi pe burta, ca e mai bine….

Pana una alta,

лека нощ  деца….. лека нощ  деца…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s