Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Soparla Zilei – Duminica 22 aprilie 2012

Posted by octopus1977 pe aprilie 22, 2012

 Alegerea elvetiana este cea mai buna! Stiu sa aleaga in vremuri de criza, lucrurile durabile si constructive, preferand sa traiasca mult mai bine, alegand sahul si nu defilari de „regine ale frumusetii”!

Am citit zilele trecute o stire cum ca elvetienii au renuntat la un concurs national de miss din cauza crizei si s-au gasit si solutii inedite Miss Elvetia 2011 ramane inca un an cu titlul in posesie, pana la organizarea unui nou concurs de frumusete.

Un mare privilegiu si o sansa unica pentru miss Elvetia 2011. Titlul ramane inca un an la fericita castigatoare elvetiana, cel putin asa s-a decis pana in 2013!

Elvetia a decis anul acesta sa renunte la concursul local de Miss, organizatorii nereusind sa stranga fondurile necesare finantarii competitiei televizate, in vederea desemnarii reginei frumusetii.

Aici puteti citi si restul articolului pentru exemplificare

Insa in aceste zile a inceput un meci de sah extraordinar intre Kramnik si Aronian , la Zurich! Si totul este de exceptie la acest eveniment, siteul, transmisia in direct, comentariul si toata logistica din jurul acestui meci de mare anvergura.

Jos palaria in fata elvetienilor, care stiu intotdeauna sa aleaga ce este mai bine pentru ei! Cred ca in Romania se fac concursuri de miss cu duiumul si emisiuni similare, insa eu personal, nu cred ca organizatorii ar da ratingul unui concurs de miss, pe unul unui ipotetic meci de sah Aronian – Carlsen sau ce alegere vreti dumneavoastra.

Si asa elvetienii au gasit solutia cea mai buna. „Responsabilul concursului, Christoph Locher, a declarat ca actuala Miss Elvetia, Alina Buchschacher, isi va mentine titlul pana la o noua competitie care va fi anuntata oficial, relateaza Giornalettismo.”

Un răspuns to “Soparla Zilei – Duminica 22 aprilie 2012”

  1. Gabi said

    Glumind, as spune ca daca ar fi naturalizat-o pe Alexandra Kosteniuk (The Queen of Chess) si ar fi invitat-o la evenimentul sahist, doar in calitate de „chibitza”, elvetienii ar fi ales ad-hoc noua Miss 2012 …. rezolvand astfel elegant problema.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

 
Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 6,007 alți urmăritori

%d blogeri ca acesta: