Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Remember 25 aprilie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de „Sah cu Ceausescu”- ce aparea pe blog in 25 aprilie 2009 si 2010

Posted by medeletgabriela pe Aprilie 25, 20122009

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor:  O diagrama pe zi, O problema pe zi, Antrenamentul zilei si Capcane in deschidere. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume de la CCF Easter Coulsdon, Anglia avem prezentate clasamentele finale si partide, iar campion al statului Washington este FM Costin Cozianu.  In cadrul Turneelor de sah online Colosseum pentru turneele 54, 3+2/9 runde si 55, 5+0/9 runde avem prezentate invitatiile de participare. In cadrul rubricii Biografii sahiste avem articolul intitulat Capablanca, un geniu al sahului. In cadrul rubricii Diverse: aflam ca Sahul imbunatateste abilitatile copiilor.

2010

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Un studiu pe zi, Miniatura zilei, Antrenamentul zilei si Stirile din sah 24 de ore din 24. In cadrul Turneelor de sah in lume de la Open Bar – Muntenegru avem o partida comentata. In cadrul rubricii Meciuri de sah pentru campionatul mondial avem partea a 2- a a meciului Topalov-Anand si Opiniile jucatorilor romani referitor la meciul Topalov-Anand cu partea a 4-a si a 5-a.

Aici puteti vedea articolele din 25 aprilie 2010

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s