Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Remember 26 aprilie: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de „Sah cu Ceausescu”- ce aparea pe blog in 26 aprilie 2009 si 2010

Posted by medeletgabriela pe aprilie 26, 2012


 

2009

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor:  Antrenamentul zilei, Curse in deschidere pentru avansati si Capcane in deschidere. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania de la Finala de Juniori, Voineasa 2009, fete 12 ani si baieti 12 ani avem prezentate partide jucate. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume de la Grand Prix FIDE Nalchik avem prezentate rezultatele, clasamentele si partide jucate.  In cadrul Turneelor de sah online Colosseum pentru turneele 54, 3+2/9 runde si 55, 5+0/9 runde avem prezentate clasamentele finale. In cadrul rubricii intitulate Rubrica Incapatorului avem Finaluri interesante cu figuri.

2010

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Capcane in deschidere, Antrenamentul zilei, Fotografia zilei si Un studiu pe zi. Fiind inceput de saptamana avem continuarea rubricii Probleme de logica la inceput de saptamana. In cadrul Meciurilor de sah avem partea 1 a meciului de sah rapid Cez Chess Trophy 2010, dintre Judit Polgar-David Navarra. In cadrul Partidelor alese avem partea a 2-a a Gambitului Regelui, iar in cadrul rubricii Articole teoretice avem partea a 6-a a Problemelor teoriei sahiste moderne. In cadrul Interviurilor avem prezentat un interviu cu IM Miron Lucian.

Aici puteti vedea articolele din 26 aprilie 2010

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s

 
Urmărește

Fiecare nou articol să fie livrat pe email.

Alături de 6,067 de alți urmăritori