Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Remember 06 mai: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de „Sah cu Ceausescu”- ce aparea pe blog in 06 mai 2009 si 2010

Posted by medeletgabriela pe Mai 6, 20122009

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor:  O diagrama pe zi, Antrenamentul zilei si Capcane in deschidere. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem prezentate programul turneului si lista participantilor la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar la Sah-Licee, Giurgiu 2009, iar de la Finala de Juniori Voineasa avem prezentata grupa de baieti 18 ani. In cadrul rubricii Turnee de sah in lume avem partide comentate de la Salonic si clasamentul final de la editia a 2-a a Openului Rapid Ariston – Ruse, Bulgaria. In cadrul rubricii Sahul in lume avem articolul intitulat Pe culmile sahului. In cadrul rubricii Interviuri avem prezentat un interviu cu Stefan Parlog.

Aici puteti vedea articolele din 06 mai 2009

2010

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Capcane in deschidere, Antrenamentul zilei  si Stirile din sah 24 de ore din 24. In cadrul rubricii Turnee de Sah in Romania avem de la Cugir Campionatul National de Veterani 2010, o corespondenta de la dl.Pepene Gheorghe. Echipa Colosseum Giurgiu va participa la Cupa Romaniei 2010. In cadrul rubricii Articole si taieturi din ziare despre sah avem pe Gavril Draghici Flutur cu un roman: Cand oile dau mat lupilor.

Aici puteti vedea articolele din 06 mai 2010

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s