Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Remember 07 mai: Retrospectiva Zilei dupa 2 ani de „Sah cu Ceausescu”- ce aparea pe blog in 07 mai 2009 si 2010

Posted by medeletgabriela pe Mai 7, 20122009

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor:  O diagrama pe zi, Antrenamentul zilei si Capcane in deschidere. In cadrul rubricii Turnee de sah in Romania avem prezentata lista participantilor la Olimpiada Nationala a Sportului Scolar la Sah-Licee, Giurgiu 2009. La rubrica Turnee viitoare avem la Sighetu-Marmatiei Cupa Tisa Turneu Open Copii editia I. In cadrul rubricii Sahul in lume avem meciul Azerbaijian-restul lumii dupa runda 2 si intrebarea De ce devin copii mai destepti prin sah? In cadrul rubricii Sahul in filme avem filmul metafora pentru traficul de droguri. In cadrul rubricii Interviuri avem prezentat un interviu cu Vladimir Kramnik. In cadrul rubricii Teoria Deschiderilor avem partea 1 a Atacului Sozin din cadrul Apararii Siciliana.

Aici puteti vedea articolele din 07 mai 2009

2010

 

In cadrul rubricilor zilnice avem continuarea articolelor Matul zilei, Miniatura zilei, Antrenamentul zilei  si Stirile din sah 24 de ore din 24. In cadrul rubricii Meciuri de Sah avem partida 10 dintre Topalov si Anand. In cadrul rubricii Interviuri avem prezentat un interviu cu Tatiana Kosintseva.

Aici puteti vedea articolele din 07 mai 2010

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s