Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Multipla campioana la şah Gabriela Olăraşu a primit 10.000 de lei din banii donaţi pentru campioana olimpică de la canotaj Florica Lavric

Posted by ceausescuiulian pe septembrie 24, 2012

„Un gest impresionant şi care arată într-adevăr solidaritatea”

Articolul publicat pe siteul Antenei 3 si un videoreportaj aici

Articol publicat pe siteul Antenei 3 si un videoreporaj impresionant – „A câştigat mii de bătălii pe tabla de şah, acum are nevoie de ajutor pentru a câştiga lupta cu boala”

Foto: Antena 1

Impresionată de drama multiplei campioane naţionale la sah, Gabriela Olăraşu, campioana olimpică la canotaj, Florica Lavric, a decis să redirecţioneze în contul deschis pentru aceasta suma de 10.000 de lei.

Banii provin din donaţiile strânse în campania „Ciutacu şi Badea la budigăi”. Până acum, cele două vedete ale Antenei 3 au reuşit să adune peste 100.000 de lei.

Victor Ciutacu şi Mircea Badea au virat către multipla campioană la şah Gabriela Olăraşu, 100 de milioane de lei vechi, din banii strânşi pentru fosta campioană olimpică Florica Lavric.

Cu banii primiţi, rudele Gabrielei speră ca aceasta să beneficieze de tratament la o clinica privată şi, pe viitor, să se trateze în străinătate. Însă pentru asta campioana mai are nevoie de donaţii.

La numai 49 de ani, şahista Gabriela Olăraşu, mare maestră internaţională, se zbate să învingă boala de pe patul de spital, la Timişoara.

Cei care doresc să o ajute pe Gabriela Olăraşu pot face donaţii în conturile următoare:

Cont RON: RO09BRDE360SV51235933600

Cont EURO:RO51BRDE360SV51236063600

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s