Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Fotografia zilei. Concurs: Gasiti diferenta dintre ea si o alta fotografie.

Posted by nicu valahu on December 1, 2012

LCC-121201-080London Chess Classic 2012

523409_442339825829342_898368692_nKings Tournament 2012

Concurs:

Criterii de departajare:  Cea mai fina diferenta!

Premiu:  O tabla de sah cu autograful campionului mondial en-titre Viswanathan Anand

Observatii:  In caz de egalitate, premiul va fi acordat prin tragere la sorti.

Perioada de desfasurare: 1-10 decembrie 2012

11 Responses to “Fotografia zilei. Concurs: Gasiti diferenta dintre ea si o alta fotografie.”

 1. cid64 said

  La Londra,in paralel cu turneul principal,se organizeaza si un open la care runda incepe cu o intarziere de 30 de minute fata de acesta.Daca tot merg sa joc,sigur ca ma duc putin mai devreme sa vad inceputul partidelor maestrilor,iar dupa ce termin partida mai dau o raita prin sala lor.Eu asa as face si probabil multi altii.Se putea organiza ceva similar si la Bucuresti,dar de…
  Si mai sunt si vreo 2 turnee de week-end,expozitii,a fost si un mic concert – daca ar fi organizat macar un open in paralel la Bucuresti n-ar mai fi avut sala goala.

 2. Corect! Ai mari sanse sa castigi premiul.
  Dar sa avem putintica rabdare pana pe data de 10, poate mai apare si o alta parere.

 3. mtudorache said

  Nicule, esti pe ei! Te mananca ceafa! Esti in plina efervescenta creatoare, ai pus doua subiecte importante in acest week-end. Felicitari!

 4. Merci, Marian. Dar crede-ma ca plangeam cand am vazut diferenta. Cat pe ce sa ma inscriu si eu la concurs!

 5. tactumare said

  Scaunele au culori diferite. Şi nici steaguri nu prea văd în prima. Unghiul din care sunt făcute diferă, într-adevăr. A, era să uit, scena pare puţin mai sus în prima.

 6. He,he… Felicitari pentru amuzanta si inedita diferenta gasita. V-ati calificat in cursa pentru premiu.

 7. Marian Gavrilescu said

  In spatele scenei, la Bucuresti era un ecran pentru proiector, pe cand la Londra este un LCD sau plasma. Iar diferenta cea mai mare, care se vede de la Craiova chiar, este ca ecranul de la Bucuresti era gol!!!!

 8. Foarte buna observatia, domnule Gavrilescu! Este o diferenta care ar trebui sa puna pe ganduri multi organizatori de turnee din tara. Sunteti deja in urna pentru premiu.

 9. Pentru inceput, tin sa precizez ca imi pare rau ca nu au fost prevazute de la inceputul concursului si cateva premii de consolare, deoarece si opiniile necastigatoare meritau o alta apreciere pentru spiritul de observatie aratat. La urmatorul concurs, promit ca am sa tin cont de acest aspect. Si acum sa trec la castigator. Diferenta, nu foarte greu de observat, tinea intradevar de organizare, si pentru ca au fost doua pareri foarte bine argumentate, am lasat sortii sa decida castigatorul. El este Cid64. Felicitari!

  ps. pentru a intra in posesia premiului, il rog sa-mi trimita datele de corespondenta pe adresa de mail: nicolaej@yahoo.com.

 10. cid64 said

  Oooo,cat ma bucur.Tabla cu autograful lui Anand se va potrivi foarte bine in biblioteca mea langa “Learn from the Legends” a lui Marin,cu semnatura autorului si afisul cu simultanul lui Timman,caruia i-am “smuls” autograful la conferinta de presa.

 11. nedelcu cristian said

  Un concurs foarte frumos …sincer mie mi a placut …pacat totusi ca nu au fost mai multi concurenti …si eu l as fi ales tot pe Cid 64 …a raspuns primul si a dat si solutii pentru a nu mai avea sali goale la evenimente asa importante din sah …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s