Sah cu Ceausescu

Aici veti gasi cele mai interesante subiecte ale sportului mintii!Nu ezitati sa intrati in misterioasa si tulburator de frumoasa lume a sahului! Sa aveti in fiecare zi pofta de viata si de sah!

Timisoara: Meciul Internațional David Gavrilescu – Gergely Aczel se termina cu 3,5 – 2,5 pentru juniorul roman dupa partidele la sah clasic!

Posted by ceausescuiulian pe mai 1, 2018

Ducu Gavrilescu castiga partida 6-a si meciul de sah clasic cu 3,5 – 2,5!

În perioada 27 aprilie – 2 mai se disputa în Aula Magna „Ioan Curea” a UVT, pentru a participa la un regal de șah, oferit cu ocazia Meciului Internațional Oficial de Sah dintre  FM David Gavrilescu 2442 (Clubul Sportiv Universitar Universitatea de Vest din Timișoara – CSU UVT) și MM Aczel Gergely  2587 (Ungaria).

Meciul David Gavrilescu 2442 – Aczel Gergely 2587 s-a incheiat cu victoria juniorului roman! Foto: Sectia SAH – CSU Universitatea de Vest din Timisoara, facebook

Toate partidele jucate la sah clasic le puteti vedea aici!

Meciul de blitz s-a terminat la egalitate 3-3, cu 4 partide decise si un finis spectaculos!

Aici puteti vedea partidele din meciul de blitz Gavrilescu – Aczel

Aici puteti revedea partidele de blitz transmise video !

Meciul de blitz a avut o desfasurare interesanta: Dupa primele 4 partide juniorul roman si-a castigat partidele cu piesele albe, reusind sa remizeze cu piesele negre si scorul era 3-1. O rabufnire de orgoliu a marelui maestru Aczel Gergely si castigarea de catre acesta a ultimelor 2 partide,  a facut ca scorul final la blitz sa devina 3-3!

Cei doi sportivi se vor lupta într-un meci care va consta în 6 partide, jucate la timpul de joc de 90 de minute, cu 30 de minute adaos după 40 mutări și 30 de secunde pe mutare, pentru fiecare jucător.

În ultima zi, miercuri 2 mai, ni se va oferi o reprezentație de Blitz, și anume 6 partide fulger la 3 minute și 2 secunde/mutare de jucător.

Partidele sunt omologate atât la Federația Internațională de Șah FIDE, cât și la FRSAH, și vor fi transmise Live pe internet.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s